Slide background

BULSINK
BUILDING YOUR BUSINESS

Vanuit onze jarenlange ervaring en kennis van concepten binnen de zorg weten wij welke dynamieken er vandaag spelen om uw professie als eerstelijns zorgverlener adequaat, efficiënt en zorgvuldig uit te kunnen voeren. Hoogwaardige kwaliteit staat voor u centraal.

Daarom zijn wij al jaren binnen de zorg een betrouwbare en specialistische partner voor de realisatie van projecten.

Wij combineren onze expertise van middelen en materialen met onze kennis van uw belangen, de werkprocessen, procedures, voorschriften en werkwijzen binnen de zorg. Dankzij ons partnerschap met gerenommeerde ontwerpers kunnen wij op uw verzoek op maat gesneden (zelf)zorgconcepten in elk gewenst type inrichting realiseren.

Dit leidt tot doordachte en kosten effectieve concepten gebaseerd op rendabiliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.

 • 1 INTAKE
 • In een oriënterend gesprek worden uw wensen en eisen besproken.

  Vervolgens wordt in de intake van uw opdracht aanvullende informatie verzameld die benodigd is voor het voorstel.

  Mocht u behoefte hebben aan de (her)ontwikkeling en financiering van uw plan, dan kunnen wij dit voor u realiseren.

 • 2 VOORSTEL
 • In deze fase ontvangt u een op maat gesneden voorstel, inclusief ontwerptekeningen en een transparante begroting voor de bijbehorende investering.

 • 3 REALISATIE
 • Zodra er opdracht is gegeven starten wij met de realisatie van uw project. Op basis van de planning worden eventuele vergunningstrajecten en voorbereidende werkzaamheden opgestart. Alle betrokken partijen worden geactiveerd voor realisatie.

  Na realisatie van uw project vindt de aflevering plaats.

  Onze aflevering betekent 100% kwalitatief en financieel geleverd conform afspraak, inclusief overdracht van revisietekeningen, beheers- en locatiegegevens van uw project.

 • 4 ONTZORGEN
 • Onderhoud en service van uw locatie, interieur en installaties zijn belangrijk om de continuïteit van uw bedrijf te kunnen garanderen en het welzijn van u, uw cliënten en uw medewerkers te waarborgen.

  Om u in staat te stellen zich zorgeloos te kunnen concentreren op uw beroepsinhoudelijke taken, verzorgen wij als specialist ook graag uw volledige beheer en staan wij voor u klaar in het geval van calamiteiten.

  U kunt daarbij altijd op ons vertrouwen. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

  Indien u contracten elders heeft en wilt overstappen, zullen wij u hierbij kosteloos ondersteunen.