WireFit 50

Jarenlang waren draadsystemen te duur, lastig te integreren en gewoonweg niet rendabel voor retailers.

Met WireFit 50 heeft Bulsink Winkelinrichting alle problemen uit het verleden in één klap opgelost. Wij geven u de redenen om nú over te stappen op WireFit 50:

1.WireFit is 100% compatibel met bestaande Tegometall systemen inclusief prijskaarthouders, de implementatie vereist geen nieuw schappenplan en dus geen extra werk voor formulemanagement

2.Met WireFit 50 maken wij de schappen in uw winkel transparant. Niet langer ogen schappen leeg, uw klanten ervaren de rust van overzicht en voldoende assortiment.

3.Uw winkeloppervlakte wordt met WireFit 50 effectief vergroot met bijna 10%! Op een winkel van 300 m2 kan dat wel tussen de 20 en 25 m2 schelen aan verkoopruimte.

4. Uw investering om WireFit 50 te gebruiken in combinatie met uw bestaande Tegometall is gemiddeld tussen de 30% en 50% lager dan bij vergelijkbare systemen in de markt. Bovendien kunt u met Bulsink Winkelinrichting tot wel 35% besparen op uw montagekosten.
WireFit 50 is onderscheidend op prijs & kwaliteit ten opzichte van de huidige systemen die in de markt verkrijgbaar zijn. Aanschaf van traditionele Tegometall producten zijn nu al aantoonbaar duurder!

5. WireFit 50 is niet alleen voorzien van een strak design, ook uw onderhouds- en schoonmaakkosten zullen aanzienlijk dalen omdat WireFit 50 naast schoner ook veel gemakkelijker te onderhouden is.

WireFit50 is leverbaar in alle (RAL) kleuren.
Neem contact op voor een demo van WireFit 50 !!